Ny info

Hjertestarter – sidste udkald !

HUSK at tilmelde dig som indsamler for hjerteforeningen søndag den 28. april.

Vi mangler kun nogle få indsamlere for at kunne få en gratis hjertestarter i grundejerforeningen. Der er udsendt mail til alle grundejere med nærmere information. Kontakt evt. Dorte Nielsen på 28689867.

 

Haveaffald på bålpladsen 2019

Der vil i år kun blive adgang til bålpladsen med trillebøre. Det skyldes bl.a., at brændestakken allerede er stor, da bålet ikke blev brændt af sidste år pga. tørke, og selv om vi spurgte og søgte om lov til det efterfølgende, fik vi ikke tilladelsen. HUSK kun brændbart haveaffald.

Der vil blive adgang fra onsdag den 1. maj til onsdag den 12. juni.

Generalforsamlingen nærmer sig

På generalforsamlingen fredag den 7. juni vil I blive bedt om at tage stilling til beslutninger vedrørende eng- og strandpleje og anskaffelse af en ny bro. Under Udvalg – hhv. brolaug og engudvalg – vil I kunne se lidt mere herom.

Telemasten – er det nyt om den ?

Nej, der er desværre ikke noget nyt at berette – i hvert fald ikke i forhold til hvornår den bliver etableret. Det skyldes, at der er 2 grundejere i området, der har gjort indsigelse imod projektet, og indsigelser tager lang tid at behandle. Det positive er, at der arbejdes ihærdigt fra kommunens side på en løsning.

Vores nye inventar blev indviet på vinaftenen

Fredag den 9. november afholdt vi for 4. gang vores vinsmagning i børnehaven, men denne gang kunne vi alle sidde godt og behageligt i vore nye stole med ryglæn og ved vores egne borde. Stolene er lette at stable, og bordene er lette at slå sammmen, så det er en stor forbedring for alle, både for dem, der sørger for det praktiske og for dem, der sidder en hel aften “til bords”. Fotos med borde og stole fra den hyggelige aften kan ses under Klub Mariendal  →Arrangementer.

Stole og borde kan lejes til private arrangementer, se under Udvalg →Telt og grill.

 

Sankthansaften i Mariendal er aflyst

Østjyllands Brandvæsen fastholder forbud mod afbrænding af sankthansbål, og derfor må vi desværre aflyse vores sankthansaften. Vi håber, alle må få en hyggelig aften.

Den 11. august har Klub Mariendal jo planlagt vores årlige sommerfest, så hvis vejret er med os, vil vi overveje at ansøge Østjyllands Brandvæsen om at kunne afbrænde bålet den aften.

Haveaffald på bålpladsen 2018

Bestyrelsen har besluttet, at adgangen til bålpladsen for haveaffald åbnes den 1. maj og lukkes den 10. juni, dvs. godt en uge inden Sankt Hansaften, hvilket giver mulighed for, at affaldet kan tørre.

VIGTIGT: Der må KUN lægget affald, der er let brændbart – altså IKKE græs og store kævler. Begge dele blev smidt på bålet sidste år, og det er forbundet med store omkostninger for foreningen at rydde op efter et sådant bål.