Om Klub Mariendal

Klub Mariendal blev startet i september 2016 som en klub for medlemmerne, dvs. at klubbens liv og aktiviteter i stort omfang skulle bestemmes af medlemmerne. Bestyrelsen skød klubben i gang, men da klubbens aktiviteter ikke er en vedtægtsbestemt opgave, besluttede bestyrelsen, at klubben skulle lægges uden for bestyrelsens regi, dvs. at ansvaret for klubben og dens aktiviteter skulle ligge hos tovholder og eventuelle hjælpere.

Med klubben ønsker vi at inddrage medlemmerne i et fælles mål om at lære hinanden at kende og skabe trivsel og tryghed gennem fælles oplevelser og på denne måde fremme det sociale liv i foreningen.

Vi har et par faste arrangementer hvert år: Som altid Skt Hansaften, men også vores sommerfest i august. Vi har gennem flere år haft en aften med vinsmagning, hvor vores kasserer Per Andersen guider os igennem smagsoplevelser og spændende viden knyttet til de enkelte vine. Vi annoncerer altid arrangementerne  dels på hjemmesiden under menupunktet Arrangementer Klub Mariendal og dels i standerne.

Tøv ikke med at byde ind med input, forslag og hjælp.

I bedes rette alle henvendelser vedrørende KM-aktiviteter til
tovholder Åse Pedersen på
telefon 40984807

Grete
30.  oktober 2019