Nyheder

Ny (midlertidig) bestyrelse og nyt om broen

Formanden har i dag sendt en mail til medlemmerne, hvori der bl.a. orienteres om den nye bestyrelse (NB sidder kun til GF) og om den nye beslutning for placering af broen. Mailen kan ses her.

I mailen refereres til referat af bestyrelsesmøde mandag den 3. maj 2021. Referatet er her.

A propos bro og det interessante, at den første bro blev sat op i 1951, har en af de beboere, der har boet i Mariendal i en “menneskealder” sendt os denne Historien om badebroen i Mariendal Havbakker. Den ligge på hjemmesiden under menuen ForeningenHistorie, men den kan også ses her.

Bro – info fra formanden

Jeg kan – via min postkasse – konstatere, at vores afgåede kasserer og oldermand i forening nu agerer informationsudbringer for formanden. Det er vist ikke helt “efter forretningsordenen”, det er nok snarere uden for almindelig ordentlighed og unødvendig ild til bålet, men nuvel, vi skal jo, som de siger, “se fremad”. Det kan godt være, at der ligger spændende “ting” i postkassen, men hold nu også godt øje med nyhederne på hjemmesiden i de kommende dage.

Nyt om den nye badebro !

Opsættelsen af den nye badebro er udsat til uge 18. Det skyldes, at et par af de personer, der skulle opsætte broen, har været involveret i en trafikulykke (ikke alvorligt). Mere herom og om opsætningsdagene i næste nyhedsbrev, der kommer senere i marts.

Nej tak til haveaffald på stranden

En enig bestyrelse har besluttet, at der fra i år ikke må afleveres haveaffald på bålpladsen. Der har i flere år været problemer med, at folk ikke overholder vore anvisninger (kører uden om bommen, aflevere græs, havemøbler m.v.), så i år er det slut med den mulighed.

TAK FOR JERES FORSTÅELSE ?